Wiki leaks Maxime

Dear Mr Obama,

Het spijt mij u te moeten mededelen dat ik mijn belofte om met wat Hollandse mannetjes en vrouwtjes in Afghanistan de klompendans te blijven doen, niet kan nakomen. Wij moeten daar echt weg  al kan er een enkele klompen-, kaas- en tulpenverkoper wel achterblijven. Hero Brinkman zal bovendien de politie en barmannen in het land trainen.

Tegelijkertijd verheugt het mij dat wij op voorstel van onze gedoogpartner Wim Kortenhoeven hebben besloten Iran te veroveren. Wij zullen dat doen met onze eigen strijdmacht die ondersteuning krijgt van de Luxemburgse luchtmacht, Belgische marine en Liechtensteinse paratroopers. Wij zien in deze actie onze plicht als bondgenoot van Israel en als belangrijke partner in de NATO.

Daarbij komt dat een bezetting van Iran ons vele voordelen en maar weinig nadelen zal opleveren. We denken een man of 15 voor de bezetting nodig te hebben aangezien wij de door oorlog getergde en murw geworden bevolking gauw voor ons zullen winnen. Daartoe gaan wij wegen aanleggen, bruggen en scholen bouwen en tuinkabouters gratis aanbieden bij de bewoners van de steden Teheran en Qom.

Mijn regering is bovendien met het Albert Heijnconcern overeengekomen dat zij een keten in Iran zullen openen onder de naam Halalbert. De drogisterijketen Kruidvat heeft ook toegezegd winkels te openen in de grote steden gezien het feit dat de naam van de keten in het hele land al bekend is. Postbedrijf TNT ziet  dankzij haar explosieve naamgeving goede mogelijkheden voor het openen van een nieuwe markt. Het zal dus geen moeite kosten het land weder op te bouwen nadat onze krijgsmacht haar vernietigende werk heeft gedaan.

Daar komt bij dat wij voor onze eigen energievoorziening kunnen versterken door goed gebruik te maken van de kerncentrales in dat land. Zo’n ding kan maar beter in zo’n apenland exploderen dan in ons geliefde landje achter de dijken, niet waar?

In de best mogelijke christelijke traditie zijn wij van plan zondagscholen, kerken, synagogen en bijbelwinkeltjes te openen in steden en dorpen. Dat zal die kutmarokkanen leren welke cultuur superieur is!

In het vertrouwen hiermee uw sympathie gewonnen te hebben sluit ik en wens ik u een prettig en christelijk weekend toe,

Uw dierbare en onderdanige

Maxime

PS: In de huidige economische situatie en ter dekking van onze actie zullen wij moeten afzien van aankoop van het vliegtuig van het type Just Sucking Finances.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s