Mannen, moslims en echte kerels

Vanmorgen zag ik beelden van PVV-er Wim Kortenhoeven in de Tweede Kamer en het viel niet mee. De woorden die hij sprak hadden regelrecht uit de mond van Ahmedinejad kunnen komen. Met ene goed gevoel van hitserigheid spoorde hij de Tweede Kamer aan tot oorlogvoeren, en wel tegen Iran. De man was echt overtuigd van de wartaal die hij uitsloeg en daarmee had hij mogelijk een voordeel: hij was een van de weinige kamerleden die begrijpelijk was voor een breed publiek. De taal van echte kerels.

Ik beschouw hem door die toespraak als een unverfroren Nazi die geen ander antwoord weet op zijn eigen nachtmerries dan geweld, moord, doodslag en verkrachting. Want ja, meneer Kortenhoeven, als de hel van de oorlog eenmaal is losgebarsten, gaat dat allemaal mee. Dat kan hem allemaal niets schelen zolang de nachten voor hem maar weer wat rustiger worden. Dankbaar gebruikmakend van schijnargumenten die je ook in de Knesseth hoort, schetste hij een beeld van de duistere duivel in Teheran en ik kreeg de neiging om keihard met hem mee te brullen ” Bomben auf Teheran”.

Niet alleen brengt hij met zijn oorlogshitserij talloze Nederlanders in gevaar, hij probeert ook nog eens onze krijgsmacht in haar geheel op te laten treden onder vreemde vlag, die van de knettergekke Netanyahu. De laatste doet qua provocaties en hitserij niet onder voor Ahmedinejad. Nu ken ik de stelregel van de PVV wel: er is al een Palestijnse staat dus die hoeft niet meer op het, bezette, grondgebied van Israel gesticht te worden. Dat is net zoiets als te beweren dat er al een Nederland bestaat en dat dus Vlaanderen niet meer nodig is. Ja, de PVV was wel weer bezig met Die Fahne hoch zu halten. Echt, het wordt tijd voor spijkerlaarzen en fakkels.

Het is echt verschrikkelijk om dergelijke verloedering in het parlement te aanschouwen. Nog even en de heren en dames parlementariers gaan met elkaar op de vuist en dan is de Zuid-Korea formule compleet. En laten we nu niet zeggen dat wij als toeschouwer allemaal zoveel beter zijn want de reacties van het grote publiek verschillen echt niet veel van Kortenhoevens denken. Als een man kindermisbruik pleegt, komt meteen de vraag op of mannen nog wel in het kinderopvangwerk mogen functioneren. Dat is het soort denken dat hoort bij: kijk naar de twintowers, elke hoofddoek is een terrorist.” Trouwens, wat vindt Heleen Mees van die geslachtsdiscriminatie? Die hoor je ook niet meer en ze is nog wel zo gek op echte mannen……

Tot sterkte,

Kaj Elhorst

https://4politicians.wordpress.com

Eén reactie op “Mannen, moslims en echte kerels

  1. […] The busiest day of the year was December 15th with 85 views. The most popular post that day was Mannen, moslims en echte kerels. […]

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s