Bye bye love bye bye happiness

 

Tussen een man en een vrouw is er altijd een erotische spanning…jaha…daar denken maar heel wein ig mensen nog aan. Het mag ook niet meer want als mens moet je gewoon doen, je niet laten opwinden door wat dan ook. Leuke jurkjes doen je niets en mooie benen of borsten nog minder. Kom opzeg, we zijn toch volwassen? Wie zich laat verleiden door een vrouw, rijst bijna het schaamhaar te berge. Zo is onze cultuur.

Nou , ik dacht het niet want waarom is een jurkje leuk? Omdat het sierlijkheid, charme en/of ondeugd uitstraalt. En zo hoort het ook maar die eigenschappen maiken het wel degelijk tot een onderstreping van de erotische relatie man/vrouw. Daar is toch ook niets verkeerd aan? Zonder erotiek waren we nooit gekomen tot zes miljard tweepoters op aarde. Of dat echt zo gunstig is voor die aarde, is nog maar de vraag, voor de tweepoters zelf heeft het altijd veel plezier opgeleverd.

Ik geef het toe, de erotische aanspraken nemen onmiddellijk af als een vrouw andrukkelij behoort tot degenen die het liefst een vrouw het hof maken. Ze stralen het uit, de tutten zich ernaar op en ieder uitgesproken woord lijkt het te bevestigen. Even zo goed: erotiek kan wel degelijk ook van negatieve aard zijn. Ze kan ook aangeven: deze vrouw zie ik niet zitten, ik moet haar niet, of…”ik word er niet warm of koud van”.  Zelfs in het laatste geval is er sprake van erotiek want waarom zou die uitdrukking anders van belang zijn?

Natuurlijk speelt de erotiek in de politiek ook een rol. Dat wil niet zeggen dat een man in de politiek altijd het liefst een coalitie aangaat met een vrouw die hij anatrekkelijk vindt. Integendeel, juist die oppositie kan een erotische adrenalinestoot betekenen. Dat GroenLinks de partij van de mooie vrouwen is, betekent dus geen garantie voor regeringsdeelname. integendeel, voor een man is het heerlijk een heel legioen van amazones tegenover zich te vinden. Dat maakt het spel pas compleet. Het is jammer maar ook niet anders.

Tot sterkte,

Kaj Elhorst

Http//:4politicians.wordpress.com

Eén reactie op “Bye bye love bye bye happiness

  1. BB schreef:

    Over doordraven gesproken, daar ben jij een grote ster in.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s