TBS voor Peter R. en hooligans

 

“Die kankerstad mot plat”, een verheffende tekst is het niet en de foto’s die de voetbalhooligans erbij plaatsten nog minder. Ik gebruik het woord “supporters” maar even niet want dit soort jongens zijn de slopers van het voetbal en ik BEN niet eens een liefhebber. Het wordt natuurlijk wel tijd dat de overheid in gaat zien met wat voor volk ze te maken heeft: in en in gestoord en geestelijk ongezond volk dat onmiddellijk achter prikkeldraad gezet moet worden. Hard werken en in  therapie is de booodschap. Misschien kan  er hoog boven het kamp nog een tekst komen “De bal is rond”.

Politie-inzet en beveiligers van clubs halen hier niets uit. De namen van de patiënen zijn bekend en ze moeten onmiddellijk met een busje onder bewaking van de marechaussee worden opgehaald. Nee, ik ben niet zo iemand van “hard aanpakken”  maar wie geestelijk ongezond is, hoort in  behandeling te gaan. Het heeft ook het voordeel dat het percentage autochtone gedetineerden weer wat meer in evenwicht komt met de rest. Zo worden de verhoudingen duidelijker en dat is goed voor de samenleving.

Als typische moraalridder heeft Peter R. de Vries onmiddellijk zijn medewerking aan het supportersblog opgezegd. Hij kon  zich naar eigen zeggen niet verenigen met de afgebeelde teksten en foto’s. Kletskoek natuurlijk, als het aandac ht voor hem had opgeleverd, was hij gewoon gebleven. Want zo is Peter. Petertje Aandacht. Die man doet echt alles met een kop “wie maakt me wat?”

Wie heeft de eerste de beste tv-mafkees eigenlijk het recht gegeven moralistische uitspraken te doen en wie geeft hem toestemming bij anderen binnen te dringen? Wat is dat voor schijnjournalistiek die zich voortdurend van leugen en bedrog gebruikmaakt om met opzienbarende verhalen  naar buiten te komen? Is er niemand die deze lugubere olifant in de maatschappelijke porceleinkast kan stoppen? Moet ik een partij stichten “Stop Peter R. de Vries”.

De man  lijdt aan een onverbeterlijke vorm van grootheidswaanzin sinds hij de Puttense Moordzaak naar behoren heeft opgelost. En natuurlijk is hij republikein maar je moet er toch niet aan denken dat dit geestelijk verfomfaaid Petertje president wordt? Stel je voor dat we daarna de dynastie De Vries krijgen, ja , daar is kans op.

Het lijkt mij gepast om Peter R. de Vries op te sluiten  in dezelfde gelegenheid als de hooligans in bomberjacks. Daar kunnen  ze dan allemaal ongebreideld hun gang gaan, los van de bezoekjes aan de psych en de chirurg. Peter kan er de godganse dag met een verborgen camera rondlopen en z’n hobby bedrijven: gluren.

Ik roep het OM op om de hele bende in de kraag te pakken, inclusief Peter R. en het pretpark in Flevoland om te bouwen tot opvoedingsgesticht. Alleen één ding: laat het beheer niet over aan RK geestelijken.

Tot sterkte,

Kaj Elhorst

Http://4politicians.wordpress.com

PS: zalwelweernietsvanterechtkomen 

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s