Het gekke wijf van Mogadisjoe op klompen

Warlady Hirsi Ali heeft weer eens een pakketje papier in karton verpakt en valt er nu de wereld mee lastig. Ik bedoel: ze heeft een boek geschreven, zegt men. Het mens pleit er nu voor om moslims tot het christendom te bekeren. Ik zou zeggen, deze gesel van Nederland doet haar best maar. Karel de Grote deed het rond 800 na Christus ook zo. Wie zich niet wilde laten bekeren werd gewoon verzopen. Ik zie Ayaan daar wel toe in staat.

Waarom lazert ze niet eens een keer op naar haar land van herkomst om daar orde op zaken te stellen. Ze weet toch zo goed hoe het moet? Ik heb een visioen van Ayaan die in haar handen het heilige kruis draagt dat ik haar nagezonden heb. Op klompen  zwerft ze door de straten van Mogadishoe, gevolgd door een stel malloten die verder niets te doen hebben terwijl ze een geloof predikt dat ze zelf niet omarmt. En het eerste gebod is “Gij zult niet besnijden wat niet van U is.”

En terwijl zij ronddoolt door de straten van die stad vallen aan alle kanten de bommen en granaten neer en ploffen de bewoners de lucht in totdat er geen steen meer op de andere staat. Temidden van de stofwolken gaat zij nog hysterisch krijsend ten onder, zwaaiend met haar laatste “boek”.

En honderd jaar later gniffelen de inwoners van de stad om het paar klompen van de Verschrikkelijke Ayaan die middenin hde stad op een voetstuk zijn geplaatst als de overblijfselen van de “laatste plaag”.  En de assanten keren zich met hun gezicht naar het oosten en bidden tot Allah. Het zou toch mooi zijn: vrede in Somalië en wij zijn  van de feeks uit Afrika af die veilig vanaf haar stoel in det land van mensen waar ze denken dat God een aap is haar profetieën over ons uitstrooit.

Laten wij Ayaan voor eeuwig uit onze herinnering bannen en trots zijn op klompen, molens, kaas en tulpen. Daar worden we beter van.

Tot sterkte,

Kaj Elhorst

Http:4politicians.wordpress.com

www.Selexyz.nl/Nomade.com    

www.ayaanhirsiali.web-log.nl

http://www.google.nl/search?q=Ayaan+Hirsi+Ali&hl=nl&lr=lang_nl&sa=G&rlz=1G1GGLQ_NLNL333&tbs=nws:1&tbo=u&ei=46GkS5zNOcrt-AaW9bTrBg&oi=news_group&ct=title&resnum=4&ved=0CCUQsQQwAw

http://pauwenwitteman.vara.nl/

Eén reactie op “Het gekke wijf van Mogadisjoe op klompen

  1. Aldert Hazenberg schreef:

    Jammer van de Ayaan die in het begin nog goede denkbeelden had en nu jammerlijk beland is in een schijnwereld. Om haar terug te sturen is niet mijn oplossing, maar een beeindigen van haar band met Nederland zou ik nier erg vinden / op prijs stellen.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s