Bij de baard van de profeet

Kortgeleden werd ik door een jongedame op twitter uitgemaakt voor gruizige baardaap. Wie niet alle woorden kent, moet het allemaal maar even opzoeken in de dikke van Dale. Hoe dan ook, ik vroeg me af wat zij zou vinden van de ayatollahclub in Teheran. Bij de baard van de profeet zeg! Dat zijn pas wolkolonies!  Over de gruizigheid van die heren maak ik me niet al teveel illusies ook al zijn ze ver gevorderd in de waarden- en normen- discussie van Jan Peter. Naar de luizigheid kan ik alleen maar raden.

Eén van de oude ballen van de club heeft gisteren beweerd dat “het westen” achter de rellen op straat in  Teheran zat. En weet je wat? Het zou me niets verbazen als er wat geheime diensten aan het stoken waren, de CIA voorop. Wat dat betreft ben ik het met die ondersteboven gekeerde pruikenbol helemaal eens. Aan de andere kant is het ook helemaal niet nodig. Een regiem dat zijn eigen bevolking doodschiet, heeft  weinig tegenkrachten vanuit het buitenland het nodig. Het is al lang ieder moreel gezag kwijt. Het maakt daarbij zelfs niet meer uit of Ahmedinejad de verkiezingen heeft gewonnen of niet. Het regime heeft zijn ware gezicht als boevenbende nu al lang en breed laten zien. Voor wie het nog niet duidelijk was dan, hè? Want de omstandigheden in het land waar ooit de pauwentroon floreerde, zijn niet achterlijk maar monsterlijk.  Wie te weinig baardgroei vertoont, wordt opgehangen. Van Sjah naar Khomeiny, dat is van regen in de drup, van de wal in  de sloot, van de cel naar de dwangbuis.

Hoe cynisch het ook klinkt, het zou het beste zijn als er nog een paar honderd slachtoffers vallen in de straten van Teheran. Dat zal voldoende zijn om het hele regime op scherp te zetten en een hele bevolking in de boomtoppen te jagen en dan begint het hele circus van dertig jaar geleden weer. Dan gaat het regime weer stadswijken bombarderen en voordat ze het weten, struikelen ze over de zwarte jurken omdat ze gillend wegrennen voor hun achtervolgers.

Zo jaagt een volk zijn  dictators weg, de valse profeten uit de huizen en de sadistische criminelen terug in het hok waar ze jaren geleden in opgesloten hadden moeten worden, de revolutionaire garde. Ja, en dat doen de Iraniërs allemaal zelf, zonder vredesmissies, opbouwwerkers en hoe die onzin allemaal nog meer mag heten.

Er zijn er die lachen omdat ik mijzelf een  groen portret heb aangeschaft als steun voor het Iraanse volk. Dat is nog lang zo ridicuul niet als de uitzending van jongens en meisjes in het groen naar andermans land om te helpen. Onthoud dat goed! 

Tot sterkte,

Kaj Elhorst

Http://4politicians.wordpress.com

Service

www.geocities.com/ivisep/…/nb200303.htm

www.wereldorientatie.net/htm/…/de%20islam.htm 

www,forums.marokko.nl/archive/…/t-1026116.html

www.en.wordpress.com/tag/mousavi-1388

www.youtube.com/watch?v=bfeN4Isx4VM

www.israel-palestijnen.blogspot.com/…/mousavi-gearresteerd-in-iran-nadat.html

www.maghreb.nl/?p=5897

www.faustasblog.com/?p=13415

 .

 

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s