Een strak lijf en meer viezigheid

De nieuwste trend in beautyland is het gebruik van menselijk sperma om de huid jong te houden. Dat wordt nog wat als de politie DNA-onderzoek moet doen op een vermoorde jongedame. De Puttense moordzaak revisited, maar goed.

Het gaat erom wat trend is en als mensen denken dat ze zich mooier kunen  maken, heb ik er niets op tegen. Schoonheid is schaars in de wereld dus ik zou zeggen: smeren maar. Waar ik wel problemen mee heb, is de commerciële kant van het verhaal. Voor een sperminebehandeling moet mevrouw (of meneer) honderdtachtig euro neertellen bij een beuatysalon. Je kunt het trouwen sook al krijgen in tubes onder de namen Kwik (met pepermuntgeur) Kwek (met rozegeur) en Kwak (naturel).  Dat lijkt mij weggegooid geld. Als man ben je toch producent van dat spul en als je daarmee nou het gezicht van een prettige vrouw vol smeert, dan heb je de zaken ook goed voor elkaar. Gratis en misschien was het nog leuk ook.

Nu vinden sommige mensen mij om die reden  een viezerik maar dat begrijp ik niet. Jarenlang hebben vrouwen hun lippen besmeurd met kippenpis omdat dat het belangrijkste bestanddeel van lipstick was. Jarenlang hebben mannen die prachtige rozerode kerse-urinemondjes gekust alsof ze aan een zuurstok hingen. En nooit kwamen er klachten over viezigheid. Nee, als het om ozne uiterlijke schoonheid gaat, dan is echt alles geoorloofd. 

Echt, het is niet veel anders dan appelmoes uit eigen tuin. Daar hoor je toch ook niet ov er klagen? Aan de andere kant is het voor zo’n beautysalon natuurlijkw el een enorme in komsten bron en in deze tijd van crisis…ik zou ook niets beter weten dan 180 euro te besteden aan een kop vol sperma. Consumenten moeten ten slotte wel hun geld blijven  uitgeven. Dat is goed voor de economie.

Toch heb ik ook in economisch opzicht nog wel bezwaren want ik vrees dat de grootindustire, de spermabanken, hier weer hun voordeel mee gaan doen. Mij lijkt dat de politici daar een stokje voor moeten steken. Als er één is die uit deze nieuwe handel voordeel mag trekken, dan is het wel de nieuwe werkloze. Geef hem nu eens de kans te produceren tegen een fatsoenlijke prijs. Hier zou sprake zijn van een enorme stimulans voor de ZZP-er, de basis van onze welvaart. Zou het ook niet een prachtig idee zijn voor een feamiliebedrijf? Vader produceert, moeder  behandelt de klanten.

Te zien aan het grote aantal mannen met een erectiestoornis zou bovendien de viagraverkoop wel eens behoorlijk op kunnen lopen. Nog lekkerder dan seks is immers een volle portemonee?  Nee, zo doorfilosoferend zie ik steeds meer de voordelen van de nieuwe trend.  Er is een kiem gelegd voor een heel nieuwe bedrijfstak. Het is aan de politiek om voor haar een flinke sprong voorwaarts mogelijk te maken. 

Tot sterkte,

Kaj Elhorst

Http://4politicians.wordpress.com

Service

www.beauty.blog.nl/media-nieuwtjes/2009/05/31/spermine-op-je-gezicht

www.moleculeoftheday.com/2006/06/15/spermine-dna-packing-material/

www.abcam.com/Spermine-antibody-ab26975.html

www.collegecandy.com/tag/spermine

www.answers.com/topic/spermine

www.lib.bioinfo.pl/meid:85803

 –

 

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s