Flapdrollen en explosieven

Ik maak mij ernstig zorgen over de kwaliteit van de zorg in de komende jaren. Minister Klink wil alleen nog maar medicijnen vergoeden die voor een habbekrats te krijgen zijn en de managers in de zorg worden beperkt in hun inkomen. Het allermeeste wat zij kunnen verdienen is 247.000 euro per jaar. Ik ben bang dat voor zo’n Jodenfooi geen enkele fatsoenlijke manager zich laat strikken. Met zo’n inkomen kun je een eigen eiland in de Stille Oceaan en een jacht om er naartoe te varen wel vergeten. Nee, dat wordt een rijtjeshuis met de stank van de mislukte barbecue van de buren in de neusgaten. Op zo’n moment hoop je gewoon dat de buurman het vuurtje met een beetje benzine opfokt. Explosief, ja dat wel maar ach, we hebben zo’n goed zorgstelsel in Nederland. Nou ja, gehad dus.

Dat is des  te erger omdat je mag verwachten dat politieagenten op z’n minst toch uitzicht mogen hebben op goede zorg. Als je een bebloede schedel oploopt omdat je het bordeel van “Losse-handjes-Bert”  staat te verdedigen, mag er toch wel iets voor je gedaan worden? Natuurlijk, als politieman loop je extra risico net als soldaten. Ik raad soldaten aan om niet terug te schieten als één van hun makkers sneuvelt. Dat mag niet van de rechter. Beroepsrisico! En je weet hoe het gaat tegenwoordig: schietende soldaten worden zonder pardon voor de rechter gesleept. Ze zijn getraind om te moorden maar als ze het doen, dan is het fout. Gelukkig maar dat er bermbommen zijn want daar kun je niets tegen ondernemen. Explosief, ja dat wel.

Gelukkig heeft Noord-Korea vandaag weer een ondergrondse kernproef  gedaan. Ik dacht: “Dus die Kim Alt Ill  is nog goed bij zijn explosieven. Mooi zo! De muis die brult laat de hele wereld sidderen want stel je voor dat die aderverkalkte mafkees een bom op het Witte Huis laat vallen terwijl Obama en zijn vice-president er allebei tegelijk zijn (toevalstreffer). Dan wordt Nancy Pelosi waarnemend president en die heeft een Nederlandse schoonzoon en voor je het weet is JP president!

Misschien moet Bert Koenders dat gaan doen. Een beetje ontwikkelingshulp kunnen ze in de VS wel gebruiken,.”Flapdrol for president” zal ik maar zeggen. Die Jan toch! Volgens mij betreurt hij het dat hij geen fractievoorzitter meer is want nu moet hij de billenkoek van Agnes ondergaan. Het gezicht van dat meissie gaat wel steeds strakker staan en ik ben er nog niet achter of het van de botox of van de stress komt. Dat was me toch een explosieve situatie in de Kamer zeg, gisteren, Die Koenders die Jan wel eens even op zijn uitlatingen wilde aanspreken, Jan met met zijn wegwerpende beweging en Verbeet die heel verbeten op Koenders inhakte.Lekkere partijgenoten!  Of hij maar niet aan de discussie wilde deelnemen! Dat deed hij helemaal niet maar als gerenommeerde flapdrol wilde hij best even bij Jan gaan staan stinken. Zou Geert Wilders in stilte hebben gedacht “De minister is knettergek”? Die man krijgt immers al een waas voor de ogen als hem een rode lap wordt voorgehouden? 

Ik heb gehoord dat Netanyahu niets liever zou doen dan oorlog voeren tegen Iran. Er zijn er meer die dat hebben geprobeerd en die eindigden aan een touw, ergens in een schunnige kelder dankzij een bezetter en het eigen volk. Maar ja, wat hij niet laten kan, moet hij vooral doen. Explosief is het allemaal wel. En van de klap op de vuurpijl rond de opvolging vn Van Basten, ja daar wil ik echt geen jolletje van maken. Het blijft explosief materiaal allemaal. Jolig hè? Ik vraag me af hoelang het duurt voordat Jol tijdnes de wedstrijd voor “Flapdrol” wordt uitgemaakt.

Tot sterkte,

Kaj Elhorst

Http://4politicians.wordpress.com

Service

www.nu.nl/algemeen/1969570/koenders-pissig-over-flapdrol-marijnissen.html

www.vandale.nl/opzoeken/woordenboek/?zoekwoord=flapdrol

www.mijnwoordenboek.nl/synoniemen/flapdrol

http://images.google.nl/images?hl=nl&q=Flapdrol&um=1&ie=UTF-8&ei=QuscSvLyI4Ww-QaZn-SgCg&sa=X&oi=image_result_group&resnum=4&ct=title

http://blogsearch.google.nl/blogsearch?hl=nl&q=Flapdrol&um=1&ie=UTF-8&ei=7uscSpTpL5iV-gajqZnoBw&sa=X&oi=blogsearch_group&resnum=16&ct=title

De Ministers van Arme Negerlanden werd door de voormalige Grote Leider van de SP, die tegenwoordig gewoon backbencher is, uitgescholden voor FLAPDROL

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s