Zes mei

 

Vandaag had ik mijn tweede skypesessie met Elena in Sosnovy Bor, samen vormen wij de  Petersburg Connection. Zij is 23 en ik ben 62 en dat blijkt goed samen te kunnen werken, als je elkaar goed leert kennen. Het is goed voor oudere mensen om veel om te gaan met jonge mensen Dat houdt je vitaal en flexibel.

Vervelend is het dat mijn geluidskaart niet helemaal goed is en dat er op een slecht moment een lelijke ruis doorheen komt zodat ik mijn Russische vriendin niet meer kan verstaan. Dan moeten we afbreken. ik moet er echt iets aan doen, met alle vitaliteit die in mij is. Maar ja, ik moet aan zo veel dingen iets doen.

Zo moet ik ook iets doen aan het feest dat de maand mei behoort te zijn en voor de zesde mei had ik toch wel een heel mooi onderwerp gevonden. Mijn espresso-apparaat blijkt namelijk heel veel te lijken op de zeer vitale Silvio Berlusconi. Het was vanavond oververhit, net zoals de Italiaanse premier geregeld is. Als 72-jarige gaat hij in het openbaar liefdesrelaties aan met een achttienjarig meisje. Niks skypen, gewoon graipen! Een snelle rekensom maakt duidelijk dat hij eventueel haar overgrootvader had kunnen zijn. In Nederland zou je zoiets rubriceren onder de kop “waking the dead”. Misschien beweegt er weer eens iets aan hem.

Nu kun je je natuurlijk afvragen waar ik me mee bemoei. Die Berlusconi moet toch gewoon doen waar hij zin in heeft? In beginsel ben ik het daar helemaal mee eens. Zelf heb ik ook mijn gevoeligheden dus waar praat ik over? 

Tja, ik kan mij levendig voorstellen dat een ouwe bok wel eens een groen blaadje lust maar er zijn grenzen.Je kunt je afvragen wat een 72-jarige voor relatie kan onderhouden met een meisje dat et aan haar puberteit is ontgroeid. Niet voor niets noemt ze hem “papa”. Misschien is dat zelfs nog biologisch waar ook want ik weet niet wat die man in het verleden met haar moeder heeft uitgespookt. Hij  moet zijn vitaliteit ergens vandaan halen.

Ondertussen heeft zijn vrouw, de barones van Botox, gemeld dat ze van hem af wil. Wat een rotwijf! Ze weet best dat alle mannen in Italië zo met de jeugd omgaan. dat zit in de Italiaanse genen die daar “genItaliën” worden genoemd. Toch kan ik de opgepompte barones best een beetje begrijpen.  Als een 72-jarige premier op het niveau van een achttienjarig meisje moet spreken en daarin zijn genoegens vindt, dan vraag je je af hoe het gesteld is met zijn geestelijke gezondheid. Maar ja, aan de andere kant, zo’n meiske werkt waarschijnlijk beter dan een kist viagra. Trouwens zou Silvio bij dat meisje een condoom gebruiken? Dat mag niet van zijn beste vriend in het Vaticaan of geniet de premier een aflaat vooraf?

Het treurigst is het allemaal voor Toscane want deze tuin van la Bella is echt mooi. Treurig omdat de tuin wordt gewied door een grijnslachende pericoloso uomo mette van die pedofiele neiginkjes.

Nee, zonder dollen, dat doen we weer een andere keer meid.  Ik snap best dat de Italianen dol zijn op een man die het niet zo nauw neemt met de huwelijkse moraal. Ik ben daar ook niet op tegen en bovendien, die meer strak in het pak zittende collega’s van Silvio zijn niet veel beter hoor.

Misschien komt het wel doordat ik zelf binnenkort opa word dat de rillingen over mijn rug lopen. Ik moet er niet aan denken dat een gluiperd die bijna tien jaar ouder is dan ik, aan mijn kleinkind zit. Misschien ga ik met Silvio eens een skypecontactje opzetten om daarover te praten. Ik voel me er vitaal genoeg voor. Misschien kan hij een nieuwe geluidskaart voor me kopen. Geld zat. 

Tot sterkte,

Kaj Elhorst

Http://4politicians.wordpress.com

Service

www.mobile.fok.nl/nieuws/110287/reacties

www.nieuwsblad.be/Article/Detail.aspx?ArticleID=GNM29AGME

www.retecool.com/post/downplayen-berlusconi-style

www.dag.nl/buitenland/photoshop-pedofiel-opnieuw-thaise-rechter-video-24513

www.telegraaf.nl/buitenland/3841984/__Berlusconi_eist_excuses_van_eega

www.frontpage.fok.nl/nieuws/110287/-Vrouw-Berlusconi-wil-scheiden.html

 

 

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s